fbpx

Fort Jiu Jitsu

Treninzi

bjj basics

Bjj Basics

Na Bjj Basics programu ćete naučiti osnove borbe u parteru i upoznati se sa veštinom Brazilske džiu džice. Treninzi su prilagođeni početnicima i nije potrebno prethodno iskustvo. Kroz ovaj program naučićete osnovna kretanja, defanzivne tehnike, osnove rvanja, i upoznati se sa dominantnim pozicijama u sportu. Bjj Basics traje šest meseci i treninzi su tri puta nedeljno. Akcenat je na pozicionom sparingu i pravilnom izvođenju tehnika kako bi početnici u kratkom vremenskom periodu mogli da se prilagode Bjj-u, krenu da dolaze na naprednije treninge i rade slobodan sparing. Bjj Basics treninzi se održavaju u kimonu.

Grappling Fundamentals

Grappling je stil borenja bez udaraca. U borbi se koriste rvačke i partnerne tehnike da bi se protivnik kontrolisao i da bi se borba privela kraju uz pomoć poluge ili gušenja. Kao rvačka disciplina grappling u sebi sadrži elemente Brazilske džiu-džice, rvanja, catch wrestlinga i džudoa, i kao takav je najkompletnija hvatačka disciplina u borilačkom sportu. Treninzi grappling fundamentals su namenjeni onima koji žele da usavrše već postojeće znanje iz ove discipline, ali i onima koji žele da se oprobaju u ovom sportu i nauče nešto novo. Treninzi su bez kimona i od opreme je poneti šorc i majicu, ili rashguard.
grappling fundamentals
submission grappling

Submission Grappling

Submission grappling treninzi su namenjeni onima koji imaju prethodno iskustvo u Bjj-u ili grapplingu. Na ovim treninzima se obrađuju kako rvačke tako i parterne tehnike. U grapplingu su dozvoljene skoro sve poluge koje imamo u Brazilskoj džiu-džici, uključujući i poluge na kolenima, zglobovima, i ostalo. Grappling je danas sport koji je u ogromnom porastu, i postoji veliki broj turnira širom sveta. Treninzi se održavaju bez kimona, a od opreme je potrebno poneti šorc i rašgard.

Bjj Kids

Naša dečija grupa je predviđena za dečake i devojčice od 10 do 14 godina. Deca na treninzima obrađuju osnovne tehnike bjj-a i zajedno sa vršnjacima uče borilačke veštine i zabavljaju se. Akcenat je na tehnikama samoodbrane, pravilnom kretanju, sportskom duhu, razvijanju motorike i raznim drugim aspektima koji ovaj sport čine zanimljivim za mlađe populacije.
bjj kids

Pridruži nam se i treniraj prvih nedelju dana potpuno besplatno!

Raspored treninga

Ponedeljak

 • Bjj Basics

  -

 • Submission Grappling

  -

Utorak

 • Grappling Fundamentals

  -

 • Bjj Kids

  -

 • Submission Grappling

  -

Sreda

 • Bjj Basics

  -

 • Submission Grappling

  -

Četvrtak

 • Grappling Fundamentals

  -

 • Bjj Kids

  -

 • Submission Grappling

  -

Petak

 • Grappling Fundamentals

  -

 • Bjj Basics

  -

Subota

 • Bjj Kids

  -

 • Open mat

  -

Pratite nas na društvenim mrežama i ne propustite sjajne ponude

Članarine

Probni period

Besplatno

Ukoliko ste prvi put kod nas, prvih nedelju dana treninga je potpuno besplatno. Sjajna prilika da se upoznate sa sportom!

Mesečna članarina

3500 Rsd

Najpopularnija opcija. Mesečnom članarinom postajete član na 30 dana, i imate pristup na preko 10 treninga nedeljno!

Članarina za decu

2000 Rsd

Članarina za decu do 14 godina je snižena, i trenizi su 3 puta nedeljno. Članarina traje 30 dana od trenutka uplate.

Trening 1-na-1

1500 Rsd

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ili želite privatni trening sa nekim od naših trenera ovo je sjajna prilika. Trening traje 60 minuta.

Članarina za 6 meseci

17500 Rsd

Uplatom 6 meseci unapred ostvarujete popust od 10% kada uzimate opremu kluba.

Godišnja članarina

35000 Rsd

Na poklon dobijate majicu i popust od 15% na opremu! Moguće plaćanje u dve mesečne rate.